Een tool om het toerisme nieuw leven in te blazen

Totemus is een mobiele applicatie waarmee families en vrienden van alle generaties een originele en onvergetelijke ervaring kunnen beleven in uitzonderlijk Wallonië!

Bent u een Huis voor toerisme, een VVV-kantoor, een Dienst voor toerisme, een stad, een toeristische attractie … ? Maak gebruik van onze schattenjachten om uw regio, haar schoonheid en erfgoed te ontdekken!

Het toerisme van morgen is meer dan ooit lokaal! De Totemus-applicatie past volledig in deze aanpak!

Hoofdpunten

  • Beschikbare routes
    24/24 - 7/7
  • Lokaal toerisme, in familie of kleine groep
  • Interregionaliteit promoten
  • Economische voordelen voor lokale bedrijven

Uw voordelen

Zet uw streek en toeristische dienst in de kijker

Met Totemus-schattenjachten kunt u uw regio spelenderwijs in de kijker zetten. Deelnemers, jong en oud, ontdekken de omgeving terwijl ze plezier hebben.

Om het publiek uw samenwerking met Totemus duidelijk te maken, zullen we bovendien uw logo op de schattenkaart plaatsen.

Toegang tot een geavanceerde statistische interface

Wie heeft de app gedownload? Hoeveel toeristen hebben aan uw schattenjacht deelgenomen? Wat is het profiel van de deelnemer?

Dankzij de statistiekeninterface hebt u toegang tot het deelnamepercentage van uw schattenjacht(en).

Zij boekten al hun jacht en zullen bij de lancering zijn!

De applicatie is op vrijdag 03 juli 2020 gelanceerd. Bestel nu uw jacht, zodat onze gebruikers uw streek kunnen komen ontdekken!

Hoeveel kost dat?

Het is één enkele toepassing voor heel Wallonië. U financiert niet de ontwikkeling van de applicatie maar wel de creatie van een of meerdere schattenjachten in uw streek. Dat betekent dat u geen duizenden euro’s hoeft uit te geven aan het ontwikkelen van de app.

Vul het onderstaande formulier in om een exacte prijsofferte te ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.